fbpx
Back To Top

Vishandel Anthony (Beernem) laat een nieuwe website bouwen

Vishandel Anthony uit Beernem liet een nieuwe website bouwen door Area7! Om hun online présence te verbeteren lieten ze hun oude website vervangen door een moderne nieuwe website. De website moest gemakkelijk zelf aanpasbaar zijn, hun prachtige foto’s weergeven en moest persoonlijk aanvoelen.

Over Vishandel Anthony

Al jarenlang hebben Anthony & Iris ervaring in de vis. Van vader op zoon, maar ook van vader op dochter is het vakmanschap doorgegeven. De ouders van Iris hadden een visgroothandel in Zeebrugge en de ouders van Anthony een vishandel in Nieuwpoort. Na enig aarzelen hebben ze dan toch besloten om de stap te wagen naar hun eigen zaak. Sedert 2003 zijn deze twee werkkrachten gekoppeld en kun je hen vinden in Beernem.

Voor kwaliteit en vakmanschap moet u bij Vishandel Anthony zijn! www.vishandelanthony.be

Probleemstelling

Vishandel Anthony gebruikte nog een verouderde website die niet gemakkelijk bereikbaar was en waarvan de helft van de website niet meer functioneel was door verouderde flash software. Een nieuwe website was snel nodig!

Oplossingen

Na enkele korte meetings hadden wij afgesproken dat het ontwerp opgemaakt word door Anthony & Iris hun dochter Charlotte. Dankzij haar studies in o.a. marketing was dit een vlotte samenwerking. Wij hebben software gekozen waar wij wat onze vrijheid in hadden als webdesigner en waar Anthony, Iris en Charlotte snel hun weg in konden terugvinden om hier en daar eens een tekstje aan te passen. 

Resultaten

Het resultaat mag er zeker zijn, inmiddels staat Vishandel Anthony sinds 2018 bovenaan de zoekresultaten in Google. Gepaard met een correct ingegeven Sitemap domineren zij Google in hun regio. 

Die goede organische vindbaarheid zorgt uiteraard ook voor heel wat websitebezoekers. In hun topmaand bereikten ze duizenden bezoekers. 

Bekijk deze website zelf via www.vishandelanthony.be

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.