fbpx
Back To Top

Laat uw bedrijf groeien met online marketing.
Contacteer ons >>

Area7 Marketing Consultancy staat voor persoonlijk contact. We zorgen er altijd voor dat de klant kan rekenen op een eerlijke en snelle service. We verdiepen ons altijd in het verhaal van uw bedrijf. We leren uw klanten kennen, leren hoe uw diensten vindbaar zijn en zorgen er zo voor dat uw bedrijf beter presteert!

Snelle service & persoonlijk contact

Eerlijke tarieven, betaalbaar & kwalitatief

Kennis van zaken & jaren aan ervaring

Altijd inzetbaar

Dankzij onze handige urenpakketten. Als zaakvoerder heeft u het vaak druk en heeft u geen tijd voor tientallen offertes. Daarom hebben wij onze urenpakketten ontwikkeld. U koopt x aantal uren aan en kan steeds op ons rekenen. Voor alles van drukwerk tot het opzetten van online campagnes! Altijd uw eigen expert in de buurt.

E-commerce

Met al enkele jaren ervaring in de branche bieden wij onze klanten een nieuwe of eerste kijk op de e-commerce wereld. Wij helpen u met het opzetten van uw webshop, het kiezen van een betaalprovider het opzetten van Google Merchant Center en Google Shopping en passen ons wijde gamma aan tips & tricks toe. Experten in: Magento 2, WooCommerce, Shopify en veel meer.

Website

Naast uw diensten is een website het belangrijkste element van uw bedrijf. Een website kan u zien als een tweede showroom. Wij zelf vinden het de eerste showroom. Uw klanten zullen uw online beschikbaarheid bekijken en dit kan al een grote dealbreker zijn als uw website uw merk en missie niet weergeeft. We halen de beste gereedschappen boven: WordPress, Drupal, etc.

Online Marketing

Wat bent u met die prachtige website en huisstijl als niemand die kan vinden? Met onze online marketing diensten kan u er gerust van zijn dat dit niet het geval zal zijn. Wij zorgen ervoor dat uw social media op punt staat, uw Google Ads, Facebook Ads, Merchant Center SEO op punt staan en u zich kan focussen op het helpen van uw nieuwe klanten. Uiteraard ook combineerbaar met onze urenpakketten

Onze cases

Wat hebben we gemaakt?

Waarom kiezen voor onze
websites, marketing en/of grafische diensten?

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke stijl en passie. We luisteren naar uw ideeën en ontwerpen alles tot in het kleinste detail.

We verwerken onze passie en kennis in uw website, marketing of grafisch werk. We zijn steeds up-to-date met de laatste nieuwtjes op de markt, zodat wij u altijd professionele diensten kunnen aanbieden.

We maken alles met een blik op de toekomst. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld uw website niet na 2 jaar te vervangen. Onze diensten zijn hip en tijdloos waardoor uw bedrijf past in elk tijdskader.

In al onze websitepakketten zit er standaard een maandelijkse check-up en SEO-optimalisatie. Snelheid en vindbaarheid zijn belangrijk voor een website.

Laat uw bedrijf snel groeien met online marketing.
Talk to us >>