fbpx

Nieuwste nieuwtjes

Sterke online présence dankzij een nieuwe website voor coaching-bureau It Makes Sense (Wijnendale)

Volg ons

Back To Top

Sterke online présence dankzij een nieuwe website voor coaching-bureau It Makes Sense (Wijnendale)

Zaakvoerster Sylvie was dankzij de website van Kaashalle overtuigd dat ze zelf ook iets nieuws kan gebruiken. We konden haar bestaande WordPress installatie behouden, maar hebben hier heel wat pagina’s en een volledig nieuwe look en feel aan toegevoegd. 

Over It Makes Sense

It Makes Sense, ZIN-gevend coachen en adviseren van mensen en organisatie met als doel het meebouwen aan een wereld met meer (werk)geluk. Sylvie biedt samen met haar team heel wat diensten aan waarvan onder andere: loopbaanbegeleiding, HSP coaching, wandelcoaching, HR advies en zo veel meer. 

Probleemstelling

Sylvie haar bedrijf had een plotse groeispurt gekregen. Zij had inmiddels een team en had al tal van klanten kunnen helpen, maar haar website gaf dit niet weer. Haar klanten hebben vaak last van stress of HSP waardoor de website gemakkelijk bruikbaar moet zijn en het heel wat rust moet uitstralen. Sylvie kan uren praten over haar bedrijf vol passie en ZIN, maar al die teksten verwerken in een website waar diezelfde website ook rust moet uitstralen was zeker een uitdaging. 

Oplossingen

Deel 1. Bollenmenu

Om de klant gemakkelijk verder te helpen kwamen we met het idee om te werken met grote bollen waar mensen op moeten klikken. Haar website telt tientallen pagina’s die we opgedeeld hebben en waar de mensen stap voor stap naar de gewenste resultaten kunnen komen. Ook werkt dit zeer goed op smartphones waar de bollen nog makkelijker aanklikbaar zijn.

Deel 2. Grafische opmaak

Sylvie wilde graag een Scandinavische rustige look. Ook werken we bijna altijd met ronde items op de website. Dit omdat ronde elementen terug rust uitstralen, wat ons dichter bij ons doel brengt. Ook proberen we op de homepage met zo weinig mogelijk tekst te werken. Dit omdat we willen dat de klant visueel zijn weg terugvind in plaats van veel te moeten lezen.

Resultaat

Door de grootte van deze website waren er heel wat besprekingen nodig, maar het eindproduct mag er zeker zijn! Resultaat: Sylvie is zeer tevreden en haar klanten zijn dat ook. Wij wensen Sylvie en haar team veel succes toe in de toekomst!

Bekijk deze website zelf via www.itmakessense.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.